Keukens Haasrode

Afspraak

Keukens

Keuken als centrum van de woning 

In de afgelopen jaren is de keuken uitgegroeid tot meer dan alleen een plek om te koken. Het is nu de centrale ruimte in huis waar families samenkomen en quality time met elkaar doorbrengen. Bij Debecker Keukens begrijpen we dit als geen ander en bieden wij keukens op maat aan die passen bij uw stijl en budget. Wij begrijpen dat een keuken niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke smaak en stijl. Daarom geven wij u alle tijd en opties om een keuken naar uw wensen te laten samenstellen.

Alle stijlen keukens

Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of klassieke keuken, wij bieden u de mogelijkheid om uw droomkeuken werkelijkheid te laten worden. Onze ervaren ontwerpers zullen met u samenwerken om de keuken van uw dromen te creëren, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen en stijl. Van het kiezen van de materialen en kleuren tot het bepalen van de indeling van de keuken, wij zullen u begeleiden in het hele proces.

Droomkeuken voor elk budget 

Wij begrijpen ook dat de keuken een grote investering kan zijn en daarom bieden wij keukens aan voor elk budget. Onze keukens zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle huidige normen op het vlak van comfort.

Kwaliteitscontrole

Bij Debecker Keukens staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom bieden we onze klanten jarenlange garantie aan. Met vijf jaar garantie op het werk van Debecker Keukens kunt u zonder zorgen genieten van uw keuken. Bij Debecker Keukens in Haasrode zijn we ervan overtuigd dat we stevigheid en kwaliteit bieden en met deze garantie laten we dit ook zien. Wanneer er onverhoopt toch een onderdeel vervangen moet worden, zorgt Debecker Keukens dat dit snel en efficiënt bij u thuis wordt gedaan. Zo kunt u optimaal blijven genieten van uw keuken zonder enige ongemakken.

De beste materialen

Bij Debecker Keukens maken we gebruik van de beste materialen. Het geleverde schrijnwerk en de onderdelen van de keukens maken deel uit van een doorlopende kwaliteitscontrole. Dit betekent dat de materialen die gebruikt worden aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Zo gebruikt Debecker Keukens solide klikscharnieren, volledig uittrekbare metalen laden en geschroefde achterwanden die voor bijkomende stabiliteit zorgen. Dit alles zorgt ervoor dat uw keuken niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en functioneel.

Contact

Verwacht u van het eerste contact tot en met de plaatsing aan vakmanschap bij Debeckers Keukens. Voor Haasrode en omstreken is het uw partner voor het uitwerken van uw nieuwe keukens. Met de doorlopende kwaliteitsservice zit u voor jaren goed. Doe er snel een beroep op en ga vandaag nog langs onze toonzaal.

Debecker keukens

Dé specialist in maatwerk keukens en schrijnwerk in Haasrode en omstreken

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 016 40 22 54
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0759.865.336

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Elzenbroekstraat 41 3053 Haasrode - België

Perfectie in keukens

In ons eigen atelier maken wij alles zelf, van keukens in alle mogelijke stijlen en kleuren tot binnendeuren, ramen, buitendeuren en dressings.