Schrijnwerk Haasrode

Afspraak

Schrijnwerk

Welkom bij Debecker Keukens! Wij zijn trots op ons verfijnd schrijnwerk uit eigen atelier, dat we toepassen bij het produceren van keukens op maat, evenals deuren, ramen, dressings en binnendeuren. Onze professionele schrijnwerken zijn beschikbaar in diverse stijlen, zodat u altijd de perfecte match vindt voor uw project. 

Ramen en deuren

Ramen en deuren zijn belangrijke onderdelen van uw woning. Bij Debecker Keukens begrijpen we dit als geen ander. Ons atelier in Haasrode is perfect uitgerust om ramen en deuren te maken die perfect passen bij uw bouwstijl. We zorgen altijd voor een elegante vorm en een hoog isolerend karakter, zodat u optimaal kunt genieten van uw woning.

Binnendeuren

Bij het ontwerpen van binnendeuren maken we gebruik van ons bekende maatwerk. U kunt de deuren volledig naar uw eigen smaak personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een verfdeur, gelakte deur of fineerdeur in eik, beuk of esdoorn en voeg een design toe dat perfect past bij uw interieur. In onze Picture-reeks bieden we zelfs de mogelijkheid om een logo of symbool in de deur te laten graveren met informatie voor uw klanten en gasten.

Kwalitatief gelakt

Onze eigen spuitcabine zorgt ervoor dat we uw deuren en ramen kunnen lakken met de beste kwaliteit. We bieden ook de mogelijkheid om glas toe te voegen aan de deuren voor een prachtig design. Na de afwerking komen we naar u toe om de deuren feilloos te plaatsen, zodat ze perfect passen bij uw nieuwe keukens. 

Topkwaliteit in schrijnwerk

Kortom, bij Debecker Keukens bent u aan het juiste adres voor verfijnd schrijnwerk van de hoogste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar ramen, deuren, dressings of binnendeuren, we hebben altijd een oplossing die perfect past bij uw project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken in ons atelier in Haasrode. We helpen u graag verder! 

Contact

Met nauwkeurige opmetingen, een vakkundige uitwerking en een minutieuze plaatsing voelt u bij Debecker Keukens de passie voor schrijnwerk. In Haasrode, bij Oud-Heverlee, doet u er goed aan om ons in te schakelen voor uw volgende keuken of voor nieuwe binnendeuren. Geef ons zonder aarzelen een sein of kom langs.

Debecker keukens

Dé specialist in maatwerk keukens en schrijnwerk in Haasrode en omstreken

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 016 40 22 54
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0759.865.336

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Elzenbroekstraat 41 3053 Haasrode - België

Perfectie in keukens

In ons eigen atelier maken wij alles zelf, van keukens in alle mogelijke stijlen en kleuren tot binnendeuren, ramen, buitendeuren en dressings.