Maatwerk

Afspraak

Maatwerk

Welkom bij Debecker Keukens, uw specialist in maatwerk keukens en interieur in Haasrode. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een professionele en persoonlijke aanpak voor al uw keukenprojecten. 

Maatwerk voor iedere keuken

Een keuken is meer dan alleen een plek om te koken. Het is een plek waar u samenkomt met vrienden en familie en waar herinneringen worden gemaakt. Daarom vinden wij het bij Debecker Keukens belangrijk dat uw keuken volledig is aangepast aan uw wensen en behoeften. Met ons maatwerk bent u verzekerd van een keuken die niet alleen praktisch en functioneel is, maar ook volledig past bij uw persoonlijke stijl en smaak.

Maatwerk kasten Haasrode

Debecker Keukens biedt een uitgebreide collectie aan op maat gemaakte kasten voor de keuken, die perfect passen bij de individuele wensen en behoeften van hun klanten. Hun maatwerk kasten zijn verkrijgbaar in diverse materialen en afwerkingen, van klassiek tot modern. 

Debecker Keukens maakt gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om de kasten te produceren, waardoor ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Bovendien biedt de ervaren ontwerp- en installatieservice van Debecker Keukens hun klanten de mogelijkheid om een kast te creëren die perfect past bij de stijl van hun keuken en het beschikbare ruimte. Of het nu gaat om een kast voor extra opbergruimte of een speciale hoekkast om optimaal gebruik te maken van beschikbare ruimte, Debecker Keukens heeft alles in huis om aan de individuele behoeften van hun klanten te voldoen.

Technisch uitgerust atelier

Bij Debecker Keukens beschikken we over een technisch uitgerust atelier waar we zelf ontwerpen en produceren. We hebben jarenlange expertise en blijven onze werking doorlopend vernieuwen om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen spuitcabine voor hoogwaardig lakwerk en het verwerken van stofvrije hoogglanslak.

Hout van topkwaliteit 

Om maatwerk van topkwaliteit te leveren, werken we met hout en ander materiaal van de hoogste kwaliteit. Naast MDF-panelen bieden we u de keuze uit een uitgebreid assortiment massief houten deuren. Deze kunnen gebeitst of gelakt worden in uw favoriete kleur. Door onze machines kunnen we werken met verschillende houtsoorten en zo de perfecte afwerking leveren.

Uitgebreide keuze 

Onze uitgebreide keuze aan kleuren, modellen en uitvoeringen zorgt ervoor dat u bij Debecker Keukens geen enkele toegeving hoeft te doen bij het ontwerpen van uw keuken. Of u nu kiest voor een klassieke, landelijke of moderne stijl, wij maken de keuken die bij u past. Van ontwerp tot en met de feilloze plaatsing, wij bieden u echte maatwerkoplossingen.

Contact 

Bent u op zoek naar maatwerk bij uw volgende keuken? Kom dan langs bij Debecker Keukens in Haasrode. Wij ontvangen u graag voor bijkomend advies over onze klantvriendelijke service en de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken. Maak nu een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Debecker keukens

Dé specialist in maatwerk keukens en schrijnwerk in Haasrode en omstreken

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 016 40 22 54
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0759.865.336

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Elzenbroekstraat 41 3053 Haasrode - België

Perfectie in keukens

In ons eigen atelier maken wij alles zelf, van keukens in alle mogelijke stijlen en kleuren tot binnendeuren, ramen, buitendeuren en dressings.